Samtaler om Europa

Byens Højskole, Odense C

man 06 maj 2019 19:00

I "Samtaler om EUROPA" giver vi dig mulighed for samtaler med medborgere om hvordan du forestiller dig fremtidens Europa.

Den 26. maj skal vi til stemmeurnerne og vælge de danske repræsentanter til Europa Parlamentet. Dette er ikke en valgdebat, som du kender den, men et nyt format, hvor det ikke handler om partipolitik, men om hvordan DU forestiller dig fremtidens Europa. Vi skal ikke blive enige eller uenige, men klogere :-)

Vi sætter emner som samarbejde, suverænitet, bæredygtighed, klima, tilhørsforhold og demokrati i samtale. Det EU, der begyndte som en sikring af freden efter 2. Verdenskrig, er i forandring. Hvor står du, hvad tænker du, hvad drømmer du om og mon du er klar til at sætte dit X den 26. maj?

Aftenens samtaler styres af forstander i Byens Højskole Claus Brandstrup. Der anvendes bl.a. samtalekort udgivet af Grundtvigsk Forum og Europabevægelsen og formatet er SamtalesSalon med både korte og lange samtaler - og et par runder holdningsbarometer. Det bliver med garanti en aften, hvor du bliver klogere på dig selv og dine medmennesker. 

Det koster 40 kr. at deltage, der dækker kaffe/te/kage.

Der er plads til 100 deltagere.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger