Præriens glemte børn. Udstilling, foredrag og mad.

Byens Højskole, Odense C

ons 15 maj 2019 18:00

Vi vil gerne inviterer dig til en støtte event til fordel for indianske børn og unge i de skønne lokaler i Byens Højskole.
Vi starter med fællesspisning med Native American Tacos på menuen. Derefter åbnes udstillingen og Pia Sørensen, stifter af Native Childrens Support Denmark, vil fortælle om arbejdet for de indianske børn, om livet i et reservat, om kultur, fattigdom og verdensmål, håb og venskaber. Overskuddet fra denne aften går ubeskåret til foreningens arbejde.

Staten South Dakota ligger i midtvesten, der hvor den majestætiske buffalo strejfer og hvor Black Hills og Badlands emmer af nostalgi og tidligere tider store høvdinge. Den ufattelige smukke natur står i slående kontrast til det der ligger og lure lige under overfladen - en virkelighed og en historie der ikke bliver fortalt.

Med et engangskamera i hånden har børnene taget billeder af deres hverdag. Det er øjebliksbilleder af deres familie, søskende, venner, familiens kæledyr og der hvor de leger. Med et barns umiddelbarhed viser de os et råt og upoleret billede af den virkelighed som er hverdagen for de Nordamerikanske indianere, som bor på reservater i dag.

Under foredraget vil foreningens projekter blive præsenteret og vi vil redegøre for hvad pegene helt specifikt bliver brugt til.

FN's Verdensmål 1: Afskaf fattigdom
Inden 2030 skal ekstrem fattigdom være udryddet for alle mennesker overalt i verden, for øjeblikket målt som mennesker, der lever for mindre end USD 1,25 om dagen.

Læs mere om organisationen: Native Childrens Support Denmark: https://www.nativechildrenssupport.dk/

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop